Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ödevdi, hediye oldu – Kocatepe Gazetesi

Ödevdi, hediye oldu – Kocatepe Gazetesi
Ödevdi, hediye oldu

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu ikinci sınıf öğrencileri, okulu bitirme ödevi olarak oyuncak yaptı. El emeği oyuncaklar, Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere hediye edildi

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu, güzel bir projeye imza attı. Yüksekokul’un ikinci sınıf öğrencilerinin Halkla İlişkiler dersi kapsamında okulu bitirme ödevi olarak yaptığı oyuncaklar, Uydukent’teki Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu’nda sergilendikten sonra öğrencilere dağıtıldı. İlköğretim öğrencileri, oyuncaklar karşısında büyük sevinç yaşarken, Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri ise gururlandı.
ÇOCUKLARIN POLİSE GÜVENİ ARTTI
Çocukların polise olan güven ve sevgisini artırmak amacıyla düzenlendiğini belirten PMYO Halkla İlişkiler dersi öğretmeni Nazire Uğur, bu fikrin PMYO Müdürü Hasan Şahin’e ait olduğunu, Şahin’in desteği ile çalışmanın bu noktaya geldiğini vurguladı. Çalışmanın Halkla İlişkiler dersinin final ödevi olduğunu dile getiren Nazire Uğur, “Bu işler, öğrencilerimin el emeği göz nuru oldu. Bu bizim için küçük bir adımdı ama böylesine büyümesi bizleri mutlu etti. İnşallah küçük kardeşlerimiz sevinir ve bizleri hatırlarlar. Polisi çok sevsinler istiyoruz. Eminim bu olay küçük çocukların hafızalarından uzun bir süre silinmeyecek. Amacımız polis halk ve ilişkilerini geliştirmekti. Halkla ilişkilerde de çocukları kazanmak, halkı kazanmanın önemli bir adımı diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Ali Çetinkaya İlköğretim Okulu Müdürü Nazir Karakuz da PMYO öğrencilerine ve yetkililerine teşekkür etti. Hediyelerin dağıtımına, PMYO Müdürü Hasan Şahin’in eşi Sevilay Şahin, Halkla İlişkiler dersi öğretmeni 4. Sınıf Emniyet Müdürü Nazire Uğur, Öğrenci İşleri Şube Müdürü Aydın Demirel, PMYO öğrencileri katıldı. (Kocatepe)