Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ abonelerini SMS’le bilgilendiriyor

OEDAŞ abonelerini SMS’le bilgilendiriyor

OEDAŞ, bilgi güncellemesi yapılması halinde abonelerine hizmet aldıkları bölge hakkında SMS bildiriminde bulunuyor

 

Tüketicilerine daha iyi hizmet verebilmek ve ihtiyaç duyulan her anda bilgiye erişimi sağlamak amacıyla çalışmalarına devam eden OEDAŞ, tüm iletişim kanallarını aktif olarak kullanıyor.
“7-24 BİLGİ AKIŞI SAĞLANIYOR”
OEDAŞ’tan hizmet aldıkları bölgede gerçekleşen planlı çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen aboneler, 24 saat hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi güncellemesi yapmaları halinde SMS bildirimi alabiliyor. Kullanıcı dostu web sitesini internet kullanım oranı her geçen gün artan mobil telefonlarda da uyumlu kılan OEDAŞ, abonelerine web sitesi sayesinde bağlantı süreçlerinden, gerekli evraklara kadar aradıkları tüm bilgiye detaylı bir şekilde ulaşabilmelerini sağlıyor. 7 gün 24 saat bilgiye erişimi sağlayan OEDAŞ’ın web sitesi üzerinden en az 48 saat önce planlı çalışmalardan haberdar olunabiliyor. Web sitesi üzerinden aboneler daha önce yazılı olarak başvurdukları evraklarının barkod numarası sayesinde başvurularının hangi aşamada olduğunu takip edebiliyor. www.osmangaziedas.com.tr adresine giriş yapan tüketiciler, görüş ve önerilerini rahatlıkla paylaşma imkanına sahipken, web sitesine mobil olarak giriş yapan tüketiciler ise ‘ALO 186’ logosuna tıklamaları halinde direk çağrı merkezini arayabiliyor.
“OEDAŞ 186 MOBİL UYGULAMASI DEVREDE”
186 uygulamasını akıllı telefon ve tabletlere indirmeye yardımcı olan App Store ve Google Play Store üzerinden aboneleri ile buluşturan OEDAŞ, abonelerine günün her saati, evden dahi çıkmadan arıza bildiriminde bulunabilme, planlı çalışmaları harita üzerinden görebilme, arıza kayıtlarını sorgulayıp kontrol kolaylığını sağladı. Aboneleri OEDAŞ hakkındaki haberlere de uygulama sayesinde diledikleri an ulaşabiliyor.
OEDAŞ Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ı içine alan ve Türkiye genelinde elektrik tüketiminin yaklaşık yüzde 5’ni gerçekleştiren dağıtım bölgesinde 3 milyona yakın nüfusa hizmet sunuyor. >> Hayriye CANER’in Haberi