Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ Afyon yeni binasında

Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar’da, elektrik

Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar’da, elektrik dağıtım hizmetlerini 15 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren Selçuklu Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki adresindeki yeni hizmet binasında veriyor

 

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Afyonkarahisar’daki merkezini yeni il müdürlüğü binasına taşıdı.
Teknolojiyle desteklenen modern bir tasarımla şekillenen binada 15 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren abonelerine hizmet vermeye başladı. Osmangazi EDAŞ, çalışanlarına ve abonelerine çağın gereksinimlerine uygun çalışma koşullarını sağlıyor. Bina ve lokasyon değişimi ile abonelerini daha ulaşılabilir ve kaliteli bir hizmet alanına kavuşturan Osmangazi EDAŞ, abone bağlantı süreci, elektrik projesi takibi ve onayı, elektrik açma-kapama işlemleri, elektrik, aydınlatma ve sayaç arıza bildirimi, sayaç okuma, planlı çalışmalar, SMS talebi, kaçak ihbarı gibi işlemler için yeni il müdürlüğü binasında hizmet vermeyi sürdürecek.
>> Hayriye CANER’in Haberi