Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

OEDAŞ Afyon’a 95 milyon lira yatırım yapacak

Osmangazi EDAŞ’tan yapılan açıklamada, Afyonkarahisar’a 2020 yılında 95 milyon lira yatırım yapılacağı bildirildi

 

Osmangazi EDAŞ’tan yapılan açıklamada, şirketin kesintisiz enerji hizmeti için yatırımlara devam ettiği kaydedilirken, “Elektrik dağıtım hizmetinin kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir şekilde sunulması için çalışmalarını sürdüren Osmangazi EDAŞ, 2020’de gerçekleştirdiği 480 milyon liralık yatırım ile kesintisiz enerji hizmeti hedefine bir adım daha yaklaşıyor.” denildi.
“ELEKTRİK DAĞITIM HİZMETİ
DAHA KALİTELİ SUNULACAK”
Şirketin, Afyonkarahisar’da elektrik dağıtım hizmetinin daha kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir şekilde sunulması amacıyla 2020 yılında 95 milyon lira yatırım gerçekleştireceği belirtilen açıklamada, “Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), 2019’da 1 milyar TL’nin üzerindeki tutar ile hizmet verdiği illerde 1 yılda gerçekleştirilen en büyük yatırımı gerçekleştirdi. Çalışmalar sonucunda arızalardan kaynaklı elektrik kesinti sürelerinde azalma sağlayan Osmangazi EDAŞ, Afyonkarahisar’da elektrik dağıtım hizmetinin daha kaliteli, sürekli ve çevreye uyumlu bir şekilde sunulması amacıyla 2020’de de 95 milyon lira yatırım gerçekleştirecek. Osmangazi EDAŞ’ın hizmet verdiği 5 ilde yapacağı teknoloji ve alt üst yapı yatırımlarının tutarı ise 480 milyon TL’ye ulaşacak. Bu yılki yatırımların tamamlanması ile Osmangazi EDAŞ, kesintisiz enerji hizmeti hedefinde önemli bir adım daha atacak.” ifade edildi.
“ÇALIŞMALAR AFYONKARAHİSAR’A
BÜYÜK DEĞER KATACAK”
Yatırım çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Osmangazi EDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın, şunları söyledi:
“Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 virüsüne rağmen dağıtım hizmetleri konusunda, en yeni teknolojik gelişmeleri izliyor ve sistemimize uyarlayıp tüketicilerimize sunarak elektrik akışında sürekliliği sağlıyoruz. Gerekli tüm can güvenliği önlemlerini alarak hayata geçirdiğimiz, Afyonkarahisar’ımızı daha aydınlık geleceğe taşıyacak olan çalışmalarımızın şehre büyük değer katacağına inanıyoruz. 95 milyon lira tutarındaki yatırımımızın tamamlanması ile kesintisiz enerji tedariki noktasında hayati adımlarımızdan birini daha atmış olacağız.”

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER