Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ, resmen Zorlu’nun – Kocatepe Gazetesi

Enerji sektöründe 25 yıla
OEDAŞ, resmen Zorlu’nun

Enerji sektöründe 25 yıla yaklaşan deneyim ve uzmanlığa sahip Zorlu Enerji Grubu, 2 Şubat 2017 itibarıyla Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş. şirketlerinin yönetimine geçti. Şirketlerin devri ile ilgili imzaları Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu ve Yıldızlar SSS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Yıldız atarken törene Yönetim Kurulu Üyeleri, Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Zorlu Enerji Grubu Başkanı Sinan Ak ve konuklar katıldı.
Zorlu Enerji Grubu, bu devralmayla birlikte Eskişehir, Bilecik, Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya’yı içine alan ve Türkiye elektrik tüketiminin yaklaşık yüzde 4’ünü gerçekleştiren dağıtım bölgesinde 1,5 milyonu aşkın aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunacak.
YENİLİKÇİ HİZMETLER GELİYOR
Zorlu Enerji Grubu Başkanı Sinan Ak, “Zorlu Enerji Grubu olarak 25 yıla yaklaşan deneyim ve uzmanlığımızı, Osmangazi Elektrik Dağıtım Bölgesi ile buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bugüne kadar hizmet kalitesi, sürdürülebilirlik anlayışı ve uygulamadaki tecrübesiyle fark oluşturan Zorlu Grubu, üstlendiği tüm sorumluluklarda ve altına imza attığı tüm yatırımlarda olduğu gibi en iyisini sunma azmini elektrik dağıtım ve satış hizmetlerinde de ortaya koyacak. Enerji alanındaki faaliyetlerimizi elektrik üretimi, satışı ve ticaretindeki yenilikçi hizmetlerimizle zenginleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
GÜÇLÜ BİR ŞİRKET
Santral kurulumu ve enerji üretiminden, elektrik ticareti ve doğalgaz dağıtımına kadar sektörün birçok temel alanında faaliyet gösteren Zorlu Enerji Grubu, sahip olduğu 6 doğalgaz, 7 hidroelektrik, 3 jeotermal ve 4 rüzgâr santralinden oluşan üretim portföyüyle toplam 991 MW kurulu güce sahip. Zorlu Enerji, Türkiye’de sahip olduğu 644 MW kurulu gücünün yüzde 73’ünü yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlıyor. Zorlu Enerji Grubu, GAZDAŞ şirketiyle Trakya ve Gaziantep bölgelerinde doğalgaz dağıtım hizmetini üstlenirken; Zorlu Elektrik şirketiyle de Türkiye genelindeki serbest tüketicilere elektrik satış hizmetini cazip avantajlar ve ihtiyaçlara yönelik oluşturduğu tarifelerle sunuyor.