Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler eğitim gezisine götürüldü – Kocatepe Gazetesi

Öğrenciler eğitim gezisine götürüldü – Kocatepe Gazetesi
Öğrenciler eğitim gezisine götürüldü

Dazkırı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, eğitim amaçlı gezi programları kapsamında Denizli iline götürüldüğü bildirildi

Alınan bilgiye göre, Metem Çocuk Gelişimi Bölümü 11-G sınıfı öğrencileri Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kanlık ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Selda Topak eşliğinde Oyuncak Yapımı konusunda Denizli iline geziye gidildiği belirtildi. Eğitim amaçlı gezi programları kapsamında ilk önce Denizli Özel Pamukkale Anaokulu ziyaret edildi. Minik öğrenciler ile birlikte kahvaltı yapıldı. Sınıflara dağılan öğrenciler, anasınıfı öğrencileri ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyip oyunlar oynadı.
Ardından Teraspark Alışveriş Merkezine gidilerek eğlence bölümünde bulunan çocuklara yönelik eğitici oyuncakların incelendiği dile getirildi. Burada çocukların eğlenceli bir şekilde nasıl vakit geçirebilecekleri noktasında ne tür oyuncakların kullanıldığı ve yapım teknikleri anlatıldığı kaydedildi.
Gezinin ulaşım sponsorluğu Dazkırı Belediyesince yapıldığı ve eğitim gezilerine sürekli belediyenin destek verdiği ifade edildi. (AA)