Dazkırı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, eğitim amaçlı gezi programları kapsamında Denizli iline götürüldüğü bildirildi
Alınan bilgiye göre, Metem Çocuk Gelişimi Bölümü 11-G sınıfı öğrencileri Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kanlık ve Çocuk Gelişimi Öğretmeni Selda Topak eşliğinde Oyuncak Yapımı konusunda Denizli iline geziye gidildiği belirtildi. Eğitim amaçlı gezi programları kapsamında ilk önce Denizli Özel Pamukkale Anaokulu ziyaret edildi. Minik öğrenciler ile birlikte kahvaltı yapıldı. Sınıflara dağılan öğrenciler, anasınıfı öğrencileri ile birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyip oyunlar oynadı.
Ardından Teraspark Alışveriş Merkezine gidilerek eğlence bölümünde bulunan çocuklara yönelik eğitici oyuncakların incelendiği dile getirildi. Burada çocukların eğlenceli bir şekilde nasıl vakit geçirebilecekleri noktasında ne tür oyuncakların kullanıldığı ve yapım teknikleri anlatıldığı kaydedildi.
Gezinin ulaşım sponsorluğu Dazkırı Belediyesince yapıldığı ve eğitim gezilerine sürekli belediyenin destek verdiği ifade edildi. (AA)
ASAYİŞ
13 gün önceGÜNDEM
28 Haziran 2022SPOR
28 Haziran 2022GÜNDEM
28 Haziran 2022FUTBOL
28 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
28 Haziran 2022GÜNDEM
28 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.