Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler “Sınavdır Geçer” konferansını dinledi

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğrenciler "Sınavdır Geçer" konferansını dinledi

Okan Üniversitesi Kurumsal İletişim Tanıtım Müdürü Servet Gülsün Şirin, “Sınavdır Geçer” başlıklı konferans verdi. Şirin, sınavların önem taşımakla birlikte en önemli unsurun öğreciler olduğunu söyledi

Okan Üniversitesi yönetimince 40 farklı ilde sosyal sorumluluk kapsamında düzenlenen toplantılarının 40’cısı Afyonkarahisar Güral Termal Otel’de dün gerçekleştirildi.
Okan Üniversitesi Kurumsal İletişim Tanıtım Müdürü Servet Gülsün Şirin tarafından “Sınavdır Geçer” başlıklı konferans verildi. Hayat sürecinde pek çok süreç gibi sınavların da gelip geçtiğini ancak en önemli unsurun bu sınavlara katılan gençler olduğunu belirten Şirin; “Sınavdır geçer. Önemli olan sensin. Yani sizler, çocuklarımız gençlerimiz herşeyden önemli. Ama sınavlar için de önemsizdir demiyorum. Sınav öğrencinin bir sonraki aşamaya geçip geçemeyeceğini belirler. Ancak hiçbir sınav öğrencinin kendisinden daha önemli değildir.” dedi. Konferansa 12. sınıf öğrencileri ve liseden mezun olarak üniversiteye hazırlanan öğrenciler olmak üzere bin 400 öğrenci katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın haberi