Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler tecrübelerini paylaştı

AFSÜ Tıp Öğrencileri “Nasıl

AFSÜ Tıp Öğrencileri “Nasıl Ders Çalışırım?” etkinliğinde tecrübelerini paylaştı

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Tıp Fakültesine bu sene başlayan öğrencilere yönelik “Nasıl Ders Çalışırım?” başlıklı etkinlik düzenlendi. Öğrenci kulüplerinden AFSÜ Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TurkMSIC) tarafından AFSÜ Tıp Fakültesi Yeşil Salonda gerçekleştirilen etkinliğe, çok sayıda öğrenci katıldı.
AFSÜ TurkMSIC Tıp Eğitimi Çalışma Kolunun düzenlediği etkinlikte, fakülte öğrencilerinden Hilal Kaya, Mihrican Çelik, İsmail Akyürek, Merve Aydoğan ve Abbas Alp Özbek, AFSÜ’ye bu sene katılan arkadaşlarına ders çalışma disiplini edinmenin önemi, farklı dersler için hangi teknikle çalışmanın daha verimli olacağı gibi hususlarda tecrübelerini aktardı.
Öğrencilerin üniversitedeki öğrenim hayatına uyum sağlamalarına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte çeşitli kitaplar hakkında tavsiyelerde bulunan konuşmacılar, dinleyicilerin çalışma tekniklerine ilişkin sorularına da cevap verdi. Etkinlikte AFSÜ TurkMSIC Genel Sekreteri İlkay Yıldırım’da stres yönetimiyle ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti