Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler Yalçın’a projeyi anlattı – Kocatepe Gazetesi

Kışlacık İlköğretim Kurumunun “Değerler
Öğrenciler Yalçın’a projeyi anlattı

Kışlacık İlköğretim Kurumunun “Değerler Hareketi” projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak hazırladığı  “Küçük Hata Büyük Kaza Getirir” projesi kapsamında trafik kurallarına dikkat çekilmesi amaçlanıyor.
Proje çalışması doğrultusunda öğrenciler, hazırladıkları sloganları ve afişleri de yanlarında getirerek yapmış oldukları çalışma hakkında İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı bilgilendirdiler. Öğrencilerin ziyareti ve yürüttükleri proje çalışmasından son derece memnun olduğunu belirten Yalçın şöyle konuştu: “Çocuklarımızın ortağı olduğu proje toplumda trafik kurallarıyla ilgili farkındalık oluşturmak adına etkili bir faaliyet olmuş. Bu konularda duyarlılık göstererek ülkemizin önemli bir sorunu olan trafik sorununa dikkati çekmeye çalışılması çok güzel. Ben sizleri tebrik ediyorum, büyüdüğünüzde de trafikte bütün kurallara uyan bireyler olacağınıza inanıyorum”
Ziyarette; Okul Müdürü Ahmet Suat Taştan, Proje Sorumlu Öğretmenleri Veysel Çıvgış, Aydın Yılmaz hazır bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)