Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere etkili sunuş teknikleri anlatıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın,

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın, Kalkınma Ajansları için belirlediği 2019 yılı teması olan “Mesleki ve Teknik Eğitim” faaliyetleri kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin topluluk içinde kendilerini ifade etme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi adına öğrencilere “Etkili Sunuş Teknikleri Eğitimi” verildi

9-12 Aralık 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Manisa’dan POLİNAS Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Uşak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ikişer günlük eğitimler verildi. Eğitim kapsamında öğrencilere etkili bir sunumun önemli noktaları, iyi bir içeriğin nasıl hazırlanacağı, sunuma başlarken dikkat edilmesi gereken hususlar, sahne ve beden dili kullanımı, görsel materyallerin nasıl hazırlanması gerektiği, stres ve öfke ile nasıl baş edilebileceği, nasıl etkili iletişim kurulabileceği ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca öğrenciler eğitim kapsamında birer sunum hazırlama ve eğitime katılanlara sunma şansını elde etti.
Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu verilen bu eğitimleri bir şans olarak gördüğünü, meslek hayatına adım atma noktasında bu eğitimlerden fazlasıyla istifade edilebileceğini belirtti. Ayrıca bu doğrultuda etkinliklerin de devam etmesinin beklendiği vurgulandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti