Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi

Bu haberin fotoğrafı yok

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından, 2019-2020 akademik yılında eğitime başlayan 1.500 öğrenciye yönelik olarak oryantasyon eğitim programı düzenlendi

 

Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Mutlu ile birlikte MYO öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Afyonkarahisar’ın tanıtımı ile başlayan programa, üniversite eğitimlerine başlayacak olan öğrencilere ilk dersi Afyon MYO Müdürü Prof. Dr. İbrahim Mutlu verdi. Öğrencilere zaman yönetimi ve kötü alışkanlıklardan kaçınma konularında tavsiyelerde bulunan Mutlu, “1.500 aile, bizlere gözbebeği olan evlatlarını emanet ettiler. Bizler de sizleri donanımlı şekilde eğiterek, bir meslek sahibi yaparak, sağ salim şekilde ailelerinize teslim etmek istiyoruz. Bunun için de siz gençlere büyük görevler düşüyor. Günümüzdeki popüler kültürün tuzağına düşmeden, internetin olumsuz yönlerine esir olmadan hayatınızı idame ettirmeniz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Afyon MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdi Atılgan ise öğrencilere yaptığı tanıtım sunumunda; üniversiteye başlayan öğrencilerin uyum sürecini hızlandırmayı hedeflediklerini, üniversitenin sosyal ve akademik imkanlarının tamamını hızlıca tanıtmayı istediklerini ve öğrencilerin okulda karşılaşacağı her türlü koşula karşı hızlı bir bakış şansı kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
Program kapsamında, 2019-2020 akademik yılında Afyon MYO’da eğitim alacak olan öğrencilere üniversite ve yüksekokul yönetimi tanıtılırken, daha sonra ise üniversitenin sahip olduğu fiziki ve sosyal imkanlardan bahsedildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti