Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere özel kahvaltı programı – Kocatepe Gazetesi

Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma
Öğrencilere özel kahvaltı programı

Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından işadamı Melih Yurter’in ev sahipliğinde 13 Nisan Cumartesi sabahı No 03’de derneğin burs verdiği öğrencilere kahvaltı verildi.
“HİÇBİR FRAKSİYONLA İŞ YOK!”
Kahvaltı sonrası öğrencilere hitap eden Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Müftü Yardımcısı Galip Kolcu, kahvaltı davetine icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etti. Dernek bünyesindeki faaliyetlerden söz eden Kolcu, “Bilindiği üzere bizim dernek olarak herhangi bir fraksiyonla ilişkimiz yok. Bizler tamamen Allah rızası için, tamamen kimse görüp konuşsun gibi duygular içerisinde olmadan, tamamen milli ve dini duygularla çalışmak istiyoruz. Üyelerimiz katkıda bulunurlarsa memnun oluruz. Ramazan ayı yaklaşıyor. İnsanlarımızın hayır duyguları bu ayda biraz daha yoğunluk kazanıyor. Bu hayır hasenat yapma duygularının canlandığı dönemde derneğimize yönlenmeler olursa memnun oluruz. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, Melih Yurter’e bizleri güzel bir sabah kahvaltısında buluşturduğu için teşekkür ediyorum. Nasip olursa bu tür programlarımız devam eder.” dedi.
YURTER
KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Kahvaltı programının ev sahibi işadamı Melih Yurter, imkânlar ölçüsünde bulunmaya çalıştığı sosyal faaliyetleri önemsediğini söyledi. Katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür eden Yurter, “Öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum. Öncelikli olarak kendinize, ailenize, ülkenize ve İslam Âlemine hayırlı birer insan olarak yaşamlarınızı devam ettirmenizi Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” diye konuştu.
“DEĞERLERDEN UZAKLAŞMADAN BİRARA OLUNABİLİR!”
Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyelerinden Emekli İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, programın organizatörü Melih Yurter’e teşekkür ederek konuşmasına başladı. Yıldırım, dernek yönetimi olarak gözettikleri hususlardan bir tanesinin kimseyi belli bir meşrebe doğru şartlandırmadan, motive etmeden, kendi özgür iradelerini kullanarak, değerlerden uzaklaşmadan bir arada olunabileceğinin örneğini ortaya koyduklarını söyledi.
Yıldırım, “Bir diğer sebep de maalesef konjonktürel olarak günümüzde yaşanan bir takım olaylar insanların yardımlaşma duygularını ortadan kaldırıyor. Bir şeyler vesile oldu. İnşallah uzun ömürlü olur diyorum. Günümüzde Türkiye de bu amaçla ortaya çıkan kuruluşlar ilk etapta çok güzel bir heyecanla harekete geçmesine rağmen maalesef çok kısa sürede enerjisini kaybediyor. İnşallah duamız ve temennimiz bu çalışmanın uzun ömürlü olmasıdır. Çünkü bir araya gelen insanların niyetleri halis. Akıbetleri de inşallah bu çerçeve de hayırlı olur. Öğrenci kardeşlerimize ben herkes gibi zihin açıklığı diliyorum. Değerlerini unutmadan neye hizmet edeceklerini biliyorlar. İnşallah ailelerine, memlekete ve tüm insanlığa hizmeti şiar edinmiş insanlar olarak yetişmelerine birbirlerini etkileyerek vesile olurlar.” şeklinde konuştu.
Kahvaltı programında Karahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Galip Kolcu, dernek yönetim kurulu üyeleri, işadamları, derneğin Hasta Konuk Evi Sorumlusu Haydar Kaya ve öğrenciler yer aldı. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi