Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öğrencileri kendi evlatlarınız gibi görün”

“Öğrencileri kendi  evlatlarınız gibi görün”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, yeni eğitim öğretim yıl nedeniyle yaptığı açıklamada, öğretmenlerin öğrencileri kendi evlatları gibi görmeleri gerektiğini söyledi

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, 2019-2020 eğitim öğretim yılı nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: yeni eğitim yılı öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Değerli öğretmenlerimiz; çocukları kendi evlatlarınız gibi görüp onları sevin ve yetiştirmek için üstün gayret sarfedin. Bunun hiçbir maliyeti ve mazereti yok. Çocuğun, kendisiyle ve bu milletin değerleriyle barışık olmasını sağlayın. Soru sormasını, öğrenme aşkını ve edebi öğretin.
Sevgili öğrencilerimiz; öğretmenlerinizi kendi anne ve babanız gibi görüp onlara saygı ve hürmette kusur etmeyin. Edebi olmayanın ilmi olmaz, olsa da işe yaramaz. Sınıfı geçmek için değil öğrenmek için çalışın. Eğitim en önemli meselemiz. Biz büyüklerin, çocuklarımıza ve öğrencilerimize iyi örnek olmak gibi bir zorunluluğu var. Buna dikkat etmek durumundayız. Tekrar 2019-2020 eğitim ve öğreti yılını kutluyor, öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum.”