Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öğrencilerimin Hayalleri Geleceğe Güvenle Baktırıyor”

Çayırbağ İlkokulu’nun proje kermesi ve bahar şenliğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Her şey hayal etmekle ve bir tohumla başlıyor. Öğrencilerimin hayallerini canlandırdıkları Atıktan Sanata Eserleri bizlere neden geleceğe güvenle bakmamız gerektiğini gösteriyor.” dedi

Çayırbağ İlkokulu’nun proje kermesi

“Öğrencilerimin Hayalleri Geleceğe Güvenle Baktırıyor”Çayırbağ İlkokulu’nun “Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kermesi ve Bahar Şenliği”ne İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Çayırbağ Belediye Başkanı Ender Kiraz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Şube Müdürü Hayati Duman, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

“Öğrencilerimin Hayalleri Geleceğe Güvenle Baktırıyor”

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerin hazırlayıp rol aldığı Nasrettin Hoca canlandırması ve fıkraları, Aşuk ile Maşuk gösterisi, Yunus Emre’den Gönül Çalabı Tahtı Sözlüğünden Beyitler, okul öğretmenlerinin hazırladığı türkü şöleni, halk oyunları ve mehteran takımının gösterileri beğenildi. Ayrıca öğrencilerinin geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları materyaller ve ürünlerden oluşan sergi davetlilerden tam not aldı. Öğrenciler “Tohumdan Fidana” projesi kapsamında büyüttükleri badem ve ceviz fidanları ile Sıfır Atıktan Sanata Projesi kapsamında geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları robotu İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye hediye ettiler. Hediyeler için teşekkür eden Müdür Sünnetci, “Her şey hayal etmekle ve bir tohumla başlıyor. Görüyorum ki öğrencilerimin hayallerini canlandırdıkları Atıktan Sanata Eserleri bizlere neden geleceğe güvenle bakmamız gerektiğini gösteriyor. Sizler tohumlarınızı ekmişsiniz bizlere de ekilen tohumları kültürel değerlerimizin ışığında bilgi ve teknolojik donanımla destekleyerek büyütmek kalıyor. Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum ve yaptığınız bu birbirinden güzel eserler için tebrik ediyorum. Ayrıca Kermes ve Bahar Şenliğinin hazırlanmasında emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

“Öğrencilerimin Hayalleri Geleceğe Güvenle Baktırıyor”