Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenmenin yaşı, öğretmenin sınırı yok

Öğrenmenin yaşı, öğretmenin sınırı yok
Öğrenmenin yaşı, öğretmenin sınırı yok

Garanti Bankası’nın mali desteğiyle kurulan Öğretmen Akademisi Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereğince öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik düzenlenen eğitim faaliyetleri Erkmen İlköğretim Okulu’nda yapıldı

Erkmen İlköğretim Okulu Müdürlüğünde, tüm öğretmenlerin “Öğrenen Lider Öğretmen” seminerinden yararlanmalarını sağlamak için Öğretmen Akademisi Vakfı’na müracaatı sonucunda, 15-16 Ocak 2011 tarihleri arasında 2 gün süren seminer gerçekleşti.
Erkmen İlköğretim Okulundaki seminere, öğretmen ve idareciler büyük bir katılım örneği gösterdi. Etkili iletişim, sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme konularının ele alındığı seminer boyunca eğlenceli bir atmosferde geçen çalışmalar, katılımcı öğretmenlerin büyük takdirini topladı.
Öğretmenlerin bilgilerini tazeledikleri program başarıyla sonuçlanırken, kendilerini yenileyen öğretmenlerin öğrencilere daha yararlı olacağı, eğitim liderliklerini daha da uzmanlaşmış olarak yerine getirecekleri belirtildi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Demir’in de ziyaret ettiği seminer çalışmalarına Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuşda desteğini bildirmek için katıldı. Şube Müdürü Abdullah Demir, Okul Müdürü Cengiz Cantaş’a, Eğitmen Ali Akarsu ve Songül Boybeyi’ne ve katılımcı öğretmenlere teşekkür etti.