Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenler bir araya geldi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri
Öğretmenler bir araya geldi

Afyonkarahisar Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji’nde yapılan etkinlikte bir araya geldi. “Tanışma ve Dayanışma Toplantısı”nda bir araya gelen Beden Eğitimi Öğretmeleri mangal ve çay faaliyeti sonrasında da Teknik Koleji gezdi. Hafta sonu yapılan etkinlikte Afyonkarahisar’da görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenleri, AKÜ BESYO Öğretim Görevlileri, BESYO Müdürü Yücel Ocak, Özel AOSB Rahime Sare Palalı Kurucusu Önder Artuk ve idarecileri katıldı.
Teknik Kolejin kapılarını kendilerine açtıkları için Kurucu Artuk’a ve Kolej İdarecilerine teşekkür eden Beden Eğitimi Öğretmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Tağ, gün içinde yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Öğretmenleri okullarında ağırlamaktan mutlu olduğuna dikkat çeken Özel AOSB Rahime Sare Palalı Kurucusu Önder Artuk, beden eğitimi öğretmenlerinin kendisi açısından farklı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.
Beden Eğitimi Öğretmenliği’nden emekli olan İshak Atcı’ya ve Teknik Kolej Kurucusu Önder Artuk’a BESYO Müdürü Yücel Ocak ve Atcı’nın öğrencisi Beden Eğitimi Öğretmeni Ceylan Sağlam plaket takdim etti.
Artuk ise faaliyete katılan Beden Eğitimi Öğretmenlerine hediyeler takdim etti. Yemeğin ardından okulu gezen Beden Eğitimi Öğretmenleri çay ikramı sonrasında çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. >> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi