Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenler, ciddi bir görevi ifa ediyorlar

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğretmenler, ciddi bir görevi ifa ediyorlar

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Akgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet yıldırım’ı ziyaret etti. Akgöz, öğretmenlerin ciddi bir görevi ifa ettiklerinin altını çizdi

CHP İl Başkanı Ramazan Akgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’ın Öğretmenler Günü’nü kutlamak için Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Akgöz, “Bugün hepinizin bildiği üzere Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında kendisine Millet Mektepleri Başöğretmeni sıfatının verildiği bir yıldönümünü idrak etmek için bu ziyareti yapıyoruz. Öğretmenlerimiz bu ülkenin gerçekten son derece önemli bir meslek grubudur. Bu meslek grubu ciddi bir görevi ifa etmektedirler. Ben de eski bir öğretmen olarak meslektaşlarımın günün canı gönülden kutluyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ise eğitimden etkilenen herkesin hak ve sorumluluklarının olduğunu kaydetti. Yıldırım, “Geleceği inşa eden öğretmenlerdir. Bugünler, sorunların çözüldüğü günler değil. Bugünler toplumda farkındalık meydana getirmek için önemli. Geleceği inşa ederken, beklentilerinize uygun bir gelecek istiyorsak bu olayda eğitimin bütün paydaşlarının hem söz söyleme hakkı hem de emek verme görevi vardır” diye konuştu.
CHP İl Başkanı Ramazan Akgöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu da İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım’a takdim etti. (Kocatepe)