Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oğuzhan Koç Ve Demet Özdemir Neden Ayrıldı?

Dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisinin hakkında ve Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir neden ayrıldı? Sorusuna dair tüm merak ettikleriniz haberimizde…

Dünya evine giren Demet

Ağustos ayında evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan koç çiftinin ayrı oldukları hakkındaki bilgiler magazin dünyasını sallamış ve çiftin özel hayatı merak konusu olmuştur. Peki, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir neden ayrıldı?

 

Geçen yıl yaz aylarında 4 Milyonluk değerinde bir maddi düğünle evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un ayrı oldukları magazin dünyasının dikkatini çekerek gündeme gelmişti.  Türk oyuncu, şarkıcı-şarkı yazarı ve komedyen olan Oğuzhan Koç, Başrolü canlandırdığı ‘’Özür Dilerim’’ adlı filmin galasına eşi Demet Özdemir’in katılmaması da ayrılık dedikodularına sebep olmuştur.

 

ÇİFT EVLİLİĞİNE SON VERME KARARI ALDI

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in 26 Şubatta kutlanan doğum gününde çıkan bir tartışmadan kaynaklanarak Oğuzhan Koç ve Özdemir çifti ayrılık kararı almış ve boşanmak için gittikleri adliyede Özdemir kameralara tek başına yakalanırken, Koç’a arkadaşları eşlik etmiştir.

Oğuzhan Koç Ve Demet Özdemir Neden Ayrıldı?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖZDEMİR VE KOÇ ÇİFTİ AYRILDI

22 ağustos 2022 yılında hayatlarını birleştirip nikah masasına oturan çift, 13 Nisan 2023 yılında boşanacaklarını açıklamış ve çift anlaşmalı olarak tek celsede 8 Mayıs 2023 yılında boşanmışlardır.

 

ÇİFT AYRILIK DEDİKODULARINI YALANLADI

Ünlü oyuncu Demet Özdemir yaptığı açıklamada çıkan iddialar gerçeği yansıtmıyor diyerek ilişkilerini saygı çerçevesinde bitirdiğine değindi ve Oğuzhan Koç’un hakkında da aldatma ve şiddet kesinlikle yoktur dedi. Özdemir biten bir ilişki hakkında konuşulmasının doğru olmadığını söyleyerek aralarında kin nefret gibi duyguların da olmadığı söylemiştir.