Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OHAL kalkacak, KHK düzenine son vereceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
"OHAL kalkacak, KHK düzenine son vereceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar merkezde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek CHP iktidarına destek istedi. Yoğun tempoda seçim çalışmalarına devam eden CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve 1. sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal’a ziyaretlerinde CHP Afyonkarahisar 4. sıra Milletvekili Adayı Ramazan Akgöz ve çok sayıda partili eşlik etti.
Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Köksal, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çok sayıda esnaf ve vatandaş ‘halkın vekili halkın arasında’ sözleri ile Milletvekili Köksal’a sevgisini göstererek, “Burcu kızımız seçimden seçime değil her zaman yanımızda oldu. Neredeyse her hafta bizleri ziyaret ederek taleplerimizi dinledi. Bu taleplerimizin yerine gelmesi içinse elinden gelini yaparak gerçekten ‘Milletin Vekili’ oldu. Afyonkarahisarlılar olarak bizlerde 24 Haziran da bizi seçimden seçime değil her zaman hatırlayan Burcu kızımız yanında yer alacağız” dediler.   
Milletvekili Köksal iftar sonrası ise Afyonkarahisar Merkeze bağlı Salar ve Nuribey Beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların “OHAL ne zaman kalacak?” sorularına cevap veren Köksal, “Siz yurttaşlarımızın desteği ile 24 Haziran’da CHP iktidarı ile OHAL’i kaldıracak ve KHK düzenine son vereceğiz. KHK’leri Anayasal denetime açacağız. OHAL’den mağdur olan yurttaşların mağduriyetlerini evrensel hukuk ilkeleri ve demokratik değerler çerçevesinde gidereceğiz.” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Bu gece yüce dinimize göre bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Bu gece Müslüman Âlemi için çok önemlidir. Halkımızın adaleti en çok istediği bu günlerde Kadir Gecesi’nin hak ve hukuk kavramlarını hatırlamamıza, insan hakları ve komşu haklarının pekişmesini sağlamasına vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Afyonkarahisarlı hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti