Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ok: Kaymakamlık ve Valiliği göreve davet ediyoruz

Ok: Kaymakamlık ve Valiliği göreve davet ediyoruz
Ok: Kaymakamlık ve Valiliği göreve davet ediyoruz

Bem Bir-Sen Şube Başkanı Muhittin Ok, Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin seçimlerden sonra oğlu Ömer Çelebi, damatları Halil İbrahim Çelebi, Atilla Babayiğit ve kız kardeşinin oğlu Akif Yıldırm’ı Belediye’ye ait taşıma şirketinde işe başlatarak Belediye’yi aile şirketine dönüştürdüğünü belirtti.
“SEÇİME DAYALI CEZALANDIRMA İDDİASI”
Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin birçok akrabasını şirket üzerinden iş başı yaptırdığını belirten Ok, “Kılıçarslan Belediyesini aile şirketine dönüştüren Başkan Halil Çelebi, oğlu, damatları ve yeğenlerinin yanı sıra birçok akrabasını da şirket üzerinden iş başı yaptırdı. Kılıçarslan Belediye Başkanı Sayın Halil Çelebi kendisine seçimlerde destek vermediği için üyelerimize mobing uygularken en yakın akrabalarını Belediyeye ait şirketten iş başı yaptırdı. Sinanpaşa ilçesi Kılıçarslan Belediyesinde sendikamızın üyesi olan R. B. isimli bayan 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığını kazanan MHP’li Halil Çelebi, kendisini desteklemediği ve mevzuat ile kanun dışı isteklerini yerine getirmediği için görev yeri değişikliği yaptı. R. B. isimli üyemizi Belediye Başkanı Halil Çelebi itfaiye eri olarak görevlendirilmiş. Ancak Belediyenin itfaiye araç ve gereçlerinin olmadığı halde R. B’nin tamamen seçime dayalı olarak cezalandırma yapmaktadır.” dedi.
“VALİLİK VE KAYMAKAMLIĞI
GÖREVE DAVET EDİYORUZ”
R. B.’nin yanı sıra Bem Bir-Sen üyelerinden C. Ç.’nin tahsildarlık görevinde iken seçimler gerekçe gösterilerek görev değişikliği ile sürgün edildiğini dile getiren Ok, “Tahsildarlık gibi önemli bir görevi yürüten C. Ç.’nin yerine Belediye Başkanı Halil Çelebi tarafından işçi sınıfında çalışan bir personel görevlendirilmiştir. R. B. ve C. Ç. Belediye Başkanı tarafından sürekli olarak mobing uygulamasına maruz kalmaktadır. Üyelerimizin durumu Şube Başkanlığımıza iletmesinin ardından Başkan Halil Çelebi ile yaptığımız görüşmelerde şahsıma üyelerimize eziyet ve mobing uygulamayacağına söylemesine rağmen bu sözünü tutmayarak seçilmiş bir insana yakışmayacak hareketlerde bulunmaya devam etmektedir. Üyelerimize uygulanan bu haksızlığa şube olarak sesiz kalmayarak çözümün yargı yolu ile olması için gerekli yasal işlemlere arkadaşlarımıza destek verilmiş olup, arkadaşlarımız tarafından yargıya başvurulmuştur. Bu konularla alakalı gerekli idari işlemler için Sinanpaşa Kaymakamlığı ile Afyonkarahisar Valiliğini göreve davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.