Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okçularımız Afyon’u temsil etti

İstanbul Beyoğlu Okçular Vakfı’nda

İstanbul Beyoğlu Okçular Vakfı’nda gerçekleşen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Mareşal Gençlik ve Spor Kulübü temsil etti. 10 sporcu toplamda 7 derece kazandı

Turnuvaya Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü’den 9 sporcu katılırken Mareşal Gençlik ve Spor Kulübü’den de 1 sporcu katıldı.
Mareşal sporcusu Hasan Safa Doğan Minik Erkekler kategorisinde Türkiye 15’incisi oldu. Spor Lisesi adına yarışan 9 sporcudan Sultan Rabia Ördek, Elif Nur Durgut ve Firdevs Altundağ Genç Kız Takımı’nda mücadele etti. Genç Kızlar Turnuvada takım olarak Türkiye 3’üncüsü oldu. Genç Erkekler kategorisinde yarışan Ahmet Akkaya, Murat Sefa Yılmaz, Hasan Can Baloğlu’nun takımı ise Türkiye 4’üncüsü oldu.
Ayrıca bireysel branşlarda oluşan dereceler ise şu şekilde:
Yıldız Kızlar kategorisinde Merve Sultan Yılmaz Türkiye 5’incisi, Minik Erkekler kategorisinde Hasan Safa Doğan Türkiye 15’incisi, Genç Erkekler kategorisinde Ahmet Akkaya Türkiye 5’incisi, Minik Kızlar kategorisinde yarışan turnuvanın en küçük yarışmacısı 8 yaşındaki Elif Doğan Türkiye 10’uncusu oldu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti