Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okçuluk ve gastronomiye yeni atak

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye olarak TCDD’den satın aldıkları eski Derya Düğün Salonu olarak bilinen taş binanın Okçuluk Kulübü, İzmir İstasyonunda atıl durumda olan tarihi taş binanın da gastronomi sunumlarının yapıldığı bir Belediye Sosyal Tesisi düzenleme düşüncesini açıkladı.

 

Belediye Meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Hamza Çömez’le birlikte önceden Düğün Salonu olarak işletilen eski YİMPAŞ binası olarak bilinen bina yanındaki tarihi binanın Okçuluk Kulübü olarak düzenlenmesi planlamasını gündeme getirdi. Çevre düzenlemesinin Belediye’ye ait olacağını belirten Zeybek, “İzmir İstasyonu binasında atıl durumda olan Almanlar’dan kalma taş bina kullanılmıyor. Bu bina ile ilgili sözleşme çalışmamız olumlu ilerliyor. İnşallah burada gastronomi sunumlarının yapıldığı bir Belediye Sosyal Tesisi yapmayı hedefliyoruz. Halkımızın çoluk çocuğuyla gidip hoşça vakit geçirip yemek yiyebileceği nezih bir ortam oluşturalım istedik. Bunu gerçekleştireceğiz.”

Burcu AYDIN’ın Haberi.

ÖZEL HABER: Kocatepe Gazetesi’ne ait özel haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.