Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul Sporları başladı – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları başladı – Kocatepe Gazetesi
Okul Sporları başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları Gençler Erkek Futsal ve Genç Kızlar A Voleybol maçlarıyla başladı. Genç Erkekler Futsal müsabakalarında oynanan maçlarda kazanmak isteyen gençlerin heyecanları gözlerinden okundu.
Günün maçlarında Yusuf Özer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Özel Ayza Fen Lisesi Spor Kompleksi Salon B’de karşı karşıya geldi. Bu maçı Yusuf Özer METAL 5-3 kazandı.
Günün ikinci maçında Taşoluk Çok Programlı Lisesi ile Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi mücadele etti. Maçta 6-1’lik skorla gülen taraf Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.
İ Grubu’nda mücadele eden Özel Üstek METAL ile Tınaztepe Çok Programlı Lisesi karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen bu maçı ise 3-2’lik skorla Tınaztepe ÇPL kazandı. Grubun diğer maçında TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi ile Bahçeşehir Koleji müsabakası oynandı. Maça hızlı başlayan Bahçeşehir Koleji 6-3’lük skorla rakibini mağlup etti.
B Grubu’nda yer alan Sahipata Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Fatih Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Günün son olan bu maçta da Fatih Anadolu Lisesi 6-3’lük skorla kazanmayı başardı.
GENÇ KIZLAR FİLEDE YARIŞIYOR
Genç Kızlar A kategorisinde yarışan Voleybolcular turnuvanın ilk gününü tamamladı. Genç Kızlar A kategorisi voleybol müsabakalarının ilk maçında C Grubu takımlarından Park Koleji ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi karşılaştı. Maçın setlerini tek tek kazanan Ali Çağlar’ın genç kızları maçı da 3-0 kazandı.
Geçen senenin şampiyonu olan Şuhut Hamza Paşa METAL ile karşı karşıya gelen Ahi Evran METAL rakibinin karşısında direnemedi. Şuhut Hamza Paşalı genç kızlar bu maçı da 3-0 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.
D Grubu’nda ise İbrahim Evren METAL ile Şuhut Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Şuhut Anadolu Lisesi maçı 3-0 kazandı. Grubun ikinci maçında ise Tınaztepe ÇPL karşısına çıkması beklenen İhsaniye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi sayıyı tamamlayamadı. Esame  listesi eksik olan İhsaniye Anadolu Sağlık Meslek Lisesi maçı 3-0 hükmen kaybetti.