Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ölüm yok, geçiş çok – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Ölüm yok, geçiş çok

9 günlük Kurban Bayramı’nın Afyonkarahisar açısından trafik bilançosu açıklandı. Buna göre tatil başlangıcında 170 bin, tatil dönüşünde ise 240 bin araç Afyonkarahisar yollarını kullandı

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Afyonkarahisar’da polisin sorumluluk bölgesi olan 377 kilomet-relik karayolunda 13-14-20-21 Kasım tarihlerinde 27 ekip görev aldı. Kurban Bayramı tatilinin başladığı 13 Kasım Cumartesi ili-mizdeki araç yoğunluğu 90 bini bulurken, 14 Kasım Pazar günü de yaklaşık 80 bin aracın ilimize bağlı karayollarından geçtiği belirlendi.
Yoğunluk, tatil dönüşü de devam etti. 20 Kasım Cumartesi günü 150 bin araç Afyonkarahisar kara-yollarını kullanırken, bu rakam 21 Kasım’da 90 bine düştü. Trafik, diğer günlerde ise normal seyrinde devam etti. 20 Kasım Cumartesi günü 14.00-20.00 saatleri arası Özdilek Kavşağındaki trafik düzeni 4 ekip ile 21 Kasım Pazar günü ise 3 ekip ile sağlandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü verilerine göre Kurban Bayramı tatilinde ölümlü trafik kazası meydana gelmedi. 9 günde yaralamalı trafik kazası sayısı 21 olurken 9 tane de maddi hasarlı kaza yaşandı. Bu kazalarda toplam 50 kişi yaralandı. Bu rakamlara Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne ait istatistiki bilgiler de eklendiğinde sayılarda büyük bir değişiklik olmadı. Buna göre toplam 42 kaza meydana geldi. Bu kazaların 25’i yaralamalı, 17’si de maddi hasarlı kaza olarak nitelendirildi. Bu kazalarda toplam 54 kişi yaralandı.
Meydana gelen kazaların 21’i tek taraflı, 9’u ise birden fazla aracın karışması neticesinde meydana geldi.13 Kasım 2010 günü meydana gelen yaralamalı trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan S.N.K . hastanede hayatını kaybetti. Alınan tedbirler ve sürücülerin kurallara uyması neticesinde 13-21 Kasım tarihleri arasındaki Kurban Bayramı Tatili süresince daha vahim bir olay yaşanmadı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti