Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Omurga Sağlığı Eğitimlerinden 1275 Öğretmen Faydalandı

“Çocuklarda Omurga Sağlığının Korunması’na” yönelik işbirliği protokolü doğrutusunda 1275 öğretmen eğitimlerden faydalandı.

“Çocuklarda Omurga Sağlığının Korunması'na”

Afyonkarahisar Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan “Çocuklarda Omurga Sağlığının Korunması’na” yönelik işbirliği protokolü kapsamında müdürlük konferans salonunda eğitim programları düzenlendi.

“Çocuklarda Omurga Sağlığının Korunması ve Sağlıklı Beslenme” konulu eğitimlere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar ile idareci ve öğretmenler katıldılar. Merkez ve merkeze bağlı köy ve beldelerdeki ilkokul kademesindeki tüm öğretmenlerle ortaokul kademesindeki beden eğitimi ve rehberlik öğretmenlerine yönelik 19 Mart-3 Nisan 2024 tarihleri arasında proje koordinatörleri tarafından eğitimler verildi. Bu eğitimlerle; Sağlıklı beslenme ve obezite, çocuklarda omurga sağlığının önemi konusunda farkındalık oluşturulması, omurga sağlığı ve fiziksel aktivite ile ilgili bilgi birikiminin arttırılması amaçlanıyor. Verilen eğitimlerden il merkezimizde 1275 öğretmen faydalandı. Eğitimler ilçelerde de verilecek.

Omurga Sağlığı Eğitimlerinden 1275 Öğretmen Faydalandı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti