Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Önce İnsana Değer Vereceğiz, Güler Yüzle Hizmet Edeceğiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Belediye personeli ile biraraya geldi. Karataş, göreve seçilmesi halinde once insana değer vereceklerini ve güler yüzle hizmet edeceklerini belirtti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Afyonkarahisar Belediye personelini ziyaret eden Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, çalışanlarla sohbet etti.

“PERSONELİMİZE POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ”

“Personel ile belediye yönetimi arasındaki anlaşmazlıklarıpozitif ayrımcılık yaparak birlikte çözeceğiz.” diyen Başkan Adayı Karataş, “İşçi ve emekçi kardeşlerimizin tüm sıkıntılarını taleplerini daima onların yanında olarak, pozitif ayrımcılık yaparak birlikte çözeceğiz. Belediyemizde katılımcılığı en üst seviyeye çıkaracağız. Sendikalarımız belediyede de bizim yol arkadaşımız olacaklar. Birlikte istişare etmekle kalmayıp icraatı da projeyi de beraber uyguladığımız paydaşlarımız olacaktır. Öncelikle çalışanlarımızın, işçi kardeşlerimizin ve memurlarımızın haklarına, çalışma koşullarına dair tüm iyileştirmeleri onlarla birlikte tasarlayacağız, onlarla birlikte uygulayacağız.’’ dedi.

“ORTAK AKILLA, BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETİLECEK”

Belediye bünyesinde çalışan işçiler ve bağlı oldukları sendika ile sürekli istişare ve işbirliğiiçinde olacağının sözünü veren Başkan Adayı Karataş, “Sürdürülebilir bir yönetim şeklini tercih edeceğiz. Belediyemiz işçisi ve işçi sendikasıyla asla kavgalı olmayacak. Ortak akılla, birlikte çözüm üreteceğiz. ÇalışanBelediye Sendika işbirliği ile daha büyük ve modern bir Afyonkarahisar için elele çalışacağız. Diğer yerel yönetimlere örnek bir çalışma gerçekleştireceğiz. İşçimizin alın teri kurumadanemeğinin karşılığını vereceğiz. Yönetimde sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkiyi ön planda tutacağız. İyi yönetişim örneği sergileyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Önce İnsana Değer Vereceğiz, Güler Yüzle Hizmet Edeceğiz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti