Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Önceliğimiz vatandaşın menfaati”

“Önceliğimiz vatandaşın menfaati”

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Afyonkarahisar’ın ve Afyonkarahisarlılar’ın menfaati neyi gerektirirse onu yapmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şehrimize ve hemşehrilerimize bir fazla kazanım sağlarsak kendimizi bahtiyar hissediyoruz” dedi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Baki Deveci ile birlikte Kocatepe Gazetesi’ne gelen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
“HAKLI ELEŞTİRİ
VE TALEPLERE
HER ZAMAN AÇIĞIZ”
Afyonkarahisar’ın gelişimi, yeni yatırımlar alması ve vatandaşların refahı için ekip olarak aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Zeybek, “İmkan buldukça hemşehrilerimize, dostlarımıza ziyaretlerde bulunmaya çalışıyoruz. Bugün de (dün) mesai bitiminde sizleri ziyaret etmek istedik. Bizler haklı eleştiri ve taleplere har zaman açığız. Sizlerden gelen uyarı ve talepleri de takip ediyor, gereğini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR’IN MENFAATİNİ HER ŞEYİN ÖNÜNDE TUTUYORUZ”
Afyonkarahisar’ın ve Afyonkarahisarlılar’ın menfaatini her şeyin önünde tuttuklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ankara’daki görüşmelerimizde olsun, siyasetteki çalışmalarımızda olsun önceliğimiz hemşehrilerimizin faydasıdır. Tüm çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Afyonkarahisarımıza ne kazandırabilirsek kendimizi bahtiyar sayıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni yeni proje ve çalışmalarımızla hemşehrilerimizin huzurunda olacağız. Pandemi şartlarının hafiflemesini bekliyoruz” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi