Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Öncelikli hedefimiz, gelir dağılımındaki eşitsizlik”

“Öncelikli hedefimiz, gelir dağılımındaki eşitsizlik”
"Öncelikli hedefimiz, gelir dağılımındaki eşitsizlik"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, CHP’nin öncelikli hedefinin, ülkedeki sosyal adaleti sağlayarak, gelir dağılımındaki eşitsizliği azaltmak olduğunu söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Bolvadin, Sandıklı, Sinanpaşa İlçeleri ve Baştepe, Sorkun, Kuzvan, Kırka, Alagöz, Alacami ve Dodurgada vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği ilçe, belde ve köylerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Milletvekili Köksal, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
“SORUNLAR GİDEREK BÜYÜYOR”
Türkiye’nin dönüm noktasında olduğunu kaydeden Köksal, “Ülkemizin 1 Kasım 2015 Genel Seçimi’ne az bir süre kala sorunları giderek büyüyor. Türkiye’nin tüm kaynaklarını şahsi çıkarları için kullanmaya çalışanlar ülkemizi dar boğaza, çatışmaya ve büyük bir bunalıma sürüklüyorlar. 7 Haziran’da ortaya çıkan milli iradeyi hazmedemeyenler; ne pahasına olursa olsun iktidarı paylaşmak istemeyenler; “Önce Türkiye” diyerek, hiçbir mevki pazarlığı yapmadan taşın altına elini koyan CHP’nin gösterdiği cesareti gösteremeyenler; samimi değil, içten pazarlıklı davrananlar; kişisel hesapları uğruna ülkeyi bu zor zamanda hükümetsiz bırakanlar; Türkiye’yi istikrarsızlaştıranlar; Türkiye’yi Türkiye yapan tüm değerlerimizi yıkıyor” dedi.
YURTTAŞLARIN YAŞAM HAKKI GÜVENCE ALTINA ALINACAK
Halkın iktidarında yurttaşların yaşam hakkının güvence altına alınmasına öncelik verileceğini ifade eden Köksal, “Keyfi şiddete, eziyete, işkenceye ve yurttaşların onurunun zedelenmesine izin veren tüm yasa ve uygulamaları kaldıracağız. Barışçıl toplantı ve gösteri hakkının özgürce kullanılmasını yasal güvence altına alacağız. Bu hakkı kullanan yurttaşların devlet tarafından “makul şüpheli” olarak
görülmesini önleyeceğiz. Özgürlükçü demokrasinin ve denge denetleme mekanizmalarının vazgeçilmez bir unsuru olan örgütlü toplumu güçlendireceğiz. Tüm siyasal, sosyal ve kültürel hakları çoğulcu bir anlayışla ve toplumla birlikte geliştireceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)