Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Önemli olan 3 puan, moral, iyi oyun”

“Önemli olan 3 puan, moral, iyi oyun”

Adıyaman FK’yı 5-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, önemli olanın 3 puan, moral ve seyir zevki yüksek oyun olduğunu anlattı

 

Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, Adıyaman FK galibiyetinin ardından değerlendirme yaptı. Adıyaman’ın ikinci yarının flaş takımlarından biri olduğuna dikkat çeken Güneş, “7 maçta 5 galibiyet almıştı. Bizim de geçen hafta dediğim gibi bir çıkışımız vardı. Kısa zamanda çocukların moralini düzeltmek, o şekilde hazırlamak istedik. Geçen haftaya nazaran bu maça biraz tutuk başladık. İlk 20 dakika oyun kurma anlamında bocaladık. Daha sonra penaltı golü de gelince biraz rahatladık. İkinci yarıya çok iyi başladık. İkinci yarıda hep top bizdeydi. Daha da farklı olabilirdi. Ama önemli olan 3 puan, moral, iyi oyun. Bu maç geride kaldı. Taraftarımıza bir söz vermiştik bu anlamda da daha çok çalışacağız. Ayaklarımız yere sağlam basacak ve 3 gün sonra maçımız var o maça hazırlanmak zorundayız.” dedi.
“KALBİMİZ ATMAYA DEVAM ETTİKÇE AFYONSPOR”
Skora takımda herkesin katkı sunduğunu dile getiren Güneş, “Erhan bizim için özel bir oyuncu, Erhan iyi bir kaptan. O hak ediyor, her şeyi hak ediyor. Nazmi sakatlıktan döndü, Nazmi’yi de çok fazla risk etmeyelim ama gelecek maçlara da hazırlayalım istedik. Son 15-20 dakika oynattık. Oda iyi bir kaptan biliyorsunuz, özdeşleşmiş, burada 6-7 senesi geçmiş bir oyuncu. Herkesin katkısı var. Biz maça giderken de aynısını söyledik. Biz 11 kişi oynamıyoruz 21 kişi geldik, 21 kişi oynuyoruz. Kalbimiz Afyonspor için atmaya devam ettikçe bu sevgiyle, arkadaşlıkla iyi duruma geleceğiz dedik ve bu şekilde de gidiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi