Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onlara hafta sonu kısıtlaması yok

Onlara hafta sonu kısıtlaması yok

İl Hıfzıssıhha Meclisi pansiyonlarda kalan öğrenciler ile velilerinin hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf tutulmasına karar verdi

 

Afyonkarahisar İl Hıfzıssıhha Meclisi 24 Şubat tarihinde Vali Gökmen Çiçek Başkanlığında toplanarak yeni kararlara imza attı.
İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin yeni kararlarına gereğince 1 Mart tarihinde Afyonkarahisar genelinde yüzyüze eğitime geçileceğinden dolayı, pansiyonda kalan öğrencilerin ve velilerinin hafta sonu 27 ve 28 Şubat tarihlerinde güzegahları dahilinde sokağa çıkma yasağından muaf tutulmalarına karar verildi.
İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin bir diğer kararı da bebek ve çocuk sağlığına yönelik oldu. Buna göre, ilimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlara anne sütünü teşvik etmek amacıyla görünür yerlere “Anne Sütü Afişleri”nin asılması, 100 ve üzeri kadın çalışanın olduğu kamu kurum ve kuruluşlarının “Bebek Dostu Destekleyici Kuruluş” kriterlerini yerine getirerek “Bebek Dostu Destekleyici Kuruluş” ünvanı almalarının sağlanmasına karar verildi.
Afyonkarahisar, bebek ve çocuk sağlığına yönelik olarak hatalı anne sütü uygulamalarının önlenmesi, emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesine yönelik olarak yürütülen “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları” programı çerçevesinde, Altın Bebek Dostu İl ünvanına sahip bulunuyor. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.