Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Onlara hizmet etmek boynumuzun borcu”

“Onlara hizmet etmek boynumuzun borcu”
“Onlara hizmet etmek boynumuzun borcu”

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.

Vali İmga, burada yaptığı açıklamada şehit yakınları ve gazilerin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hizmete hazır olduklarını vurguladı.
Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyareti sırasında şehit yakınları ve gazilerle zaman zaman sohbet ettiklerini söyledi. İmga, “Zaman zaman arkadaşlarla sohbet ediyor ve dernek ihtiyaçları konusunda fikir teatisinde bulunuyoruz. Genel olarak müspet yaklaşım içindeler. İhtiyaçlarını mümkün olduğu kadar sınırlı tutmaya çalışıyorlar. Onlara hizmet etmek bizim boynumuzun borcu” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Dernek’in yeni binasına geçmesindeki katkılarından dolayı Vali İmga’ya teşekkür etti.
Dernek defterini imzaladı
Kıbrıs Gazisi Tahsin Koç ile bir süre sohbet eden Vali İmga, daha sonra Dernek’in defterini imzaladı. İmga, deftere şu notu yazdı:
“Bugün 18 Mart 2010, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve ‘Şehitler Günü’ münasebetiyle ziyaret ettiğim derneğimizde saygıdeğer şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadım. Bu vatanda huzur içinde yaşamamızı borçlu olduğumuz bu değerli insanların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hizmetkârları olduğumuzu ifade ediyor, şükranlarımızı selam ve saygılarımızı sunuyorum.” (Kocatepe)