Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Önünde sonunda yargılanacaklar – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Önünde sonunda yargılanacaklar

Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, adı yolsuzluklarla anılan siyasetçilerin Cumhuriyet Mahkemeleri tarafından önünde sonunda yargılanacağını kaydetti

Demokrat Parti İl Başkanlığı, Afyonkarahisar Milletvekilli Adayları’nı, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. Toplantıya Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Dinçay Doğar, Süleyman Mandal, Asuman Umut, Hasan Hüseyin Bakır, Erdal Ünsoy ile partililer katıldı. Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, 81 ilde, 85 seçim bölgesinde seçime hazır olduklarını belirtti. 1 Kasım seçimlerine giderken ülkenin durumunun iyi olmadığını aktaran Şensoy, “Oylarını artırmak ve iktidarı elinde tutmak için kandan ve huzursuzluktan beslenmeyi göze alanlar bilmelidirler ki millet, oynanan oyunu, oyuncuları ve kendisini oyun kurucu zannedenleri iyi bilmektedir” dedi.
SİYASETÇİLERE UYARI
Cumhuriyet Mahkemeleri’nin, adı yolsuzluklarla anılan siyasetçileri yargılayacağını söyleyen Şensoy, “Önünde sonunda bu ülkede en sade vatandayımızın muhatap olduğu Cumhuriyet’in mahkemeleri ile bu yolsuzluk, vurgun, yalan, talanın müsebbipleri de karşı karşıya kalacaktır” diye konuştu.
MİLLET KOYUN SÜRÜSÜ DEĞİLDİR
Şensoy, konuşmasına şöyle devam etti:
“7 Haziran’da milletin iradesini beğenmeyip anaların yüreğini yakarak ülkeyi açmazlar içinde 1 Kasım seçimlerine götüren, milletin bıkkınlığından arsızca oy devşirmeşe kalkanlar, 1 Kasım akşamı görecekler ki bu millet onların zannettiği gibi koyun sürüsü değildir ve millet, iradesini daha da büyütecektir. 2 Kasım sabahı, ülke içinde bulunduğu karanlıklardan, kabustan olduğu kadar karanlıkların ve kabusun koltuk değneklerinden de kurtulacaktır.”
DEMOKRAT PARTİ,
BU ÜLKENİN MİMARI
Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Dinçay Doğar da Demokrat Parti’nin önümüzdeki iki seçimde mutlaka başarıya ulaşacağını söyledi. Doğar, “Bu parti, Türkiye’nin mimarıdır. Bugün sata sata bitiremedikleri fabrikalar, Demokrat Parti’nin zihniyetinin eseridir. Ülke, bir kişinin ihtiras derecesine varan hırsı neticesinde dayatma bir seçimle karşı karşıyadır” diye konuştu.
LİSTELERE ELEŞTİRİ
7 Haziran’dan 1 Kasım’a uzanan süreçte bazı partilerde liste değişiklikleri olduğunun hatırlatılması üzerine Doğar, “Bu şehre, bu şehrin sosyal yaşamına, siyasi yaşamına hizmet edenlerin listelerde olması gerekirdi. Meselâ MHP’de Aziz Aslan’ın, CHP’de İsmail Akar’ın listelerde olması lâzımdı. Meselâ Remziye Sıvacı’yı Afyonkarahisar’dan listeye koymak ne kadar ayıpsa, aradan 3 ay geçtikten sonra listeye koymamak daha ayıptır. Alay etmek, rencide etmektir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti