Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Onurlu tarihimize sahip çıkıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Onurlu tarihimize sahip çıkıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları, Mahir Çayan’ın, hayatını kaybetmesinin yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, “Onurlu tarihimize sahip çıkıyoruz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları, Deniz Gezmiş’e yardım etmek isterken Kızıldere’de hayatını kaybeden Mahir Çayan için anma programı düzenledi. 68 kuşağından Atilla Keskin’in de katıldığı toplantıda konuşan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Karakuzu, “Siyasal iktidarın devrimci değerlerimize ve yoldaşlarımıza olan saldırılarını artırıp klasikleşmiş şekilde yıldırma politikalarının uygulandığı bu karanlık dönemde, Kızıldere bir kez daha yolumuzu aydınlatmaktadır” dedi.
“DARBELERE KARŞI MÜCADELE ETTİK”
Karakuzu, devrimcilerin darbelere karşı olduğunu hatırlatarak “Darbelere karşı onurlu mücadelelerle dolu devrim tarihimizin ve devrimci önderlerimizin, Mahir’in, Deniz’in ve mücadele arkadaşlarının ‘Darbeci-Ergenekoncu’ gibi karalama maksatlı suçlamalara maruz kalmasına karşı onurlu tarihimize sahip çıkıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti