Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Onurluyuz, duyarlılığın artmasını bekliyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Onurluyuz, duyarlılığın artmasını bekliyoruz”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, 18 Mart Şehitler Günü Anma etkinliklerini değerlendirdi.

Etkinliklerin amacına ulaştığını dile getiren İsmail Kumartaşlı, toplumsal ve bireysel duyarlılığın artmasını beklediklerini özellikle de gözlerin siyasileri törenlerde aradığını vurguladı.
18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliklerinin malul gaziler, şehit aile ve yakınları olarak kendilerini onurlandırdığını kaydeden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, askeri ve mülki erkanın törenlere yoğun ilgi gösterdiklerini kaydetti. Tüm resmi kurum ve kuruluşların ay yıldızlı Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatıldığını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit ailelerinin ve malul gazilerin onore olduklarını söyledi. Özellikle devlet övünç madalyası ve beratının yerini hiçbir şeyin dolduramayacağı paha biçilemez bir zenginlik olduğuna değinen Kumartaşlı; “Askeri ve mülki erkan törenlere yoğun ilgi gösterdi. Ancak siyasi partilerin yöneticilerinin yokluğu gözlerden kaçmadı. Bir futbol karşılaşması sonrası takım bayraklarını alarak yollara dökülen insanlarımızın Türk Bayrağını ellerine alıp törenlerde özellikle şehitliğimizi yere iğne düşse aranılacak yer bırakmayacak şekilde doldurmalarını isterdik. İnşallah duyarlılık artar. 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinliklerine katkı sunan herkese müteşekkiriz.”dedi. (Kocatepe)