Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orduevleri’nde Yasaklı Komutan, Köksal’a Destek Verecek

Emekli Albay Orkun Özeller’in Türk Silahlı Kuvvetleri içinde itibara sahip olmadığı belirtiliyor

Emekli Albay Orkun Özeller'in

Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndan Emekli Albay Orkun Özeller, yarın Afyonkarahisar Belediyesi önünde Belediye Başkanı Burcu Köksal’a destek verecek.

Emekli Albay Orkun Özeller’in Türk Silahlı Kuvvetler içinde itibarının olmadığı; hatta disipline aykırı davranışları dolayısıyla Orduevleri’ne girmesinin bile yasaklı olduğu ortaya çıktı.

TSK İç Hizmet Yönetmeliği’nin 664/4/ç maddesi kapsamında bu yaptırımla karşılaşan Orkun Özeller’in bu konuda yanıltıcı açıklamalar yapmıştı.

İlgili madde şöyle:

“Kendisine özel bir görev verilmediği halde görevi ve sıfatı icabı muvazzaflık yaptığı dönemde bulunduğu görev ve görev yerleri hakkında beyanat veren, yazı yazan veya sair surette açıklamada bulunan, astlık-üstlük münasebetlerini zedelemeye, amir veya komutanlara karşı güven hissini yok etmeye yönelik olarak açıkça aşağılayıcı söz ve davranışta bulundukları çeşitli komutanlık ve resmi kaynaklardan intikal eden bilgi ve belgelerden tespit edilenlerin orduevleri, askeri gazinolar ve diğer askeri sosyal tesislere girişleri, Genelkurmay Başkanlığınca geçici veya sürekli olarak yasaklanabilir.”

Orduevleri'nde Yasaklı Komutan, Köksal'a Destek Verecek