Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Organize Sanayi’de asfalt çalışması başladı

Organize Sanayi’de asfalt çalışması başladı
Organize Sanayi'de asfalt çalışması başladı

Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı ekipler Organize Sanayi Bölgesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başladı

Şehrin yatırımcıya dönük yüzü olan Organize Sanayi Bölgesi’nde asfalt sevinci yaşanıyor. Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, OSB’de sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Çalışmanın 70 bin metrekarelik bir alana yayılacağı ve 20 gün süreceği belirtildi.
“BAŞKAN ÇOBAN DESTEK OLDU”
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın OSB’ye her dönemde destek verdiğini belirtti. Yeşilay, “Biraz geçmişe gittiğimizde 2009 yılında şu anki belediye Başkanımız Burhanettin Çoban seçimlerden önce ‘Sanayicimize ve Organize Sanayi Bölgemize ne gerekirse her türlü desteği vereceğiz’ demişti. Atık suların arıtılması konusunda bölgemize yaptığı desteklerden dolayı kendisine minnettarız. 2011 yılında yaşanan yoğun kış şartlarında yollarımız çok ciddi manada tahrip olmuştu. O zamanlarda sayın Başkanımız bizlere asfalt konusunda yama konusunda ciddi destekler verdi. Şimdi de yollarımız sıcak asfalta kavuşuyoruz. Başkanımıza verdiği desteklerden dolayı müteşekkiriz. Bu desteklerin devam edeceğine inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte bizde belediye başkanımıza destek olmak amacıyla ne gerekiyorsa yapacağız. Birlikte çalışacağız bu yüzden tekrar kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
“20 GÜN İÇİNDE
TAMAMLANACAK”
OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da sıcak asfalt çalışmalarının 20 gün boyunca süreceğini belirtti. Akosmanoğlu, şöyle devam etti:
“Belediye başkanımız Burhanettin Çoban’a Organize Sanayi Bölgesine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta arıtma tesisini ziyaret ettik. Bugün itibariyle bölgemizde asfalt çalışmalarımız başlamış oldu. Çalışmalar yaklaşık 20 gün içeresinde tamamlanacak. Ana yollarımızı sıcak asfaltla kaplayacağız. Yol kazım çalışmaları başladı. Bugün de asfalt dökümüne başladık. 20 gün sonra bu yollar açılarak sanayicinin hizmetine girmiş olacak.”
“İLİMİZİN VİTRİNİDİR”
OSB’de bulunan Özmar Mermer’in Firma Yetkilisi Hakkı Özsoy ise bölgeye gelen yatırımların kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Özsoy, “Afyon Organize Sanayi Bölgesi ilimizin ekonomik güç merkezidir. Organize Sanayi Bölgesi aynı zamanda şehrimizin bir vitrinidir. Buraya şehrimizin yöneticilerinin ilgi göstermesi, burayla ilgili çalışmalar yapması gerçekten güzel bir gelişmedir. Şu anda yollarımızın yenilenmesini görüyoruz bu yüzden büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Bu konuda sanayimiz adın başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve diğer tüm ilgililere teşekkürlerimizi arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“SANAYİCİMİZ ADINA TEŞEKKÜRLER”
1989 yılından OSB’de faaliyet yürüttüklerini söyleyen Gürmas Makine Firma Yetkilisi Celalettin Gürel, ise “OSB şehrin itici gücüdür. 1989 yılından beri bizler buralardayız. Ne mutlu ki bu günleri gördük gerçekten. Organize Sanayi Bölgemiz Afyon’un itici gücüdür. Bu gücün iyi bir şekilde temsil edilmesi gerekir. Bugünleri görmek gerçekten çok güzel. Buradaki çalışmalarda emeği geçen herkese sanayimiz adına teşekkür ederim” dedi.
ASFALTLA DAHA GÜZEL OLACAK
Afyon Mermer Firma Müdürü Ercan Akçil ise “1991 yılından beri bizde buradayız. İlk defa sıcak asfalt dökülüyor. Başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve ekibine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim. Asfalt çalışmaları bittiğinde buralar daha güzel olacaktır” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)