Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oruçoğlu’nda birinci dönem kurs tamamlandı

Bu haberin fotoğrafı yok
Oruçoğlu'nda birinci dönem kurs tamamlandı

Oruçoğlu Termal Otel’in bu yaz döneminde düzenlediği birinci dönem yüzme kursu sona erdi. Kurs sonunda kursa katılan miniklere sertifikaları verildi

Oruçğlu Termal Otel’in birinci dönem yaz yüzme kursu etkinliği başarıyla tamamlandı. 1. dönem kursta yer alan miniklere kursu başarıyla bitirdikleri için de sertifikaları verildi. Oruçoğlu Termal Otel’de geleneksel hale gelen yaz dönemi yüzme kurslarının bu yıl 17.’si düzenlendi. Deneyimli antrenörler nezaretinde düzenlenen kurslara 7-12 yaş arası minikler katıldı. İki hafta süren yüzme kurslarının birinci dönemi sonunda da miniklere sertifikaları teslim edildi.

Hem eğlendiler hem de sertifika aldılar

Kurs bitiminde kursta başarılı olan miniklere ve ailelerine özel kokteyl verildi. Öğrencilerin ailelerinin de katıldığı kokteylde ayrıca kuru pasta ve meşrubat ikramı da yapıldı. Kokteylden sonra da temel yüzme sertifikaları miniklere teslim edildi.

Katılım yoğun oldu

Oruçoğlu Termal Otel Havuz Müdürü Hakan Pişkin de törende yaptığı açıklamada kursa katılımın beklenenden fazla olduğunu ifade etti. Pişkin: “Yüzme kursuna ilgi beklediğimizden daha da yoğun oldu. 17 kursiyer ve özel hocalarımız ile birinci dönemi tamamladık. Kurs süresince kursiyerlere temel yüzme becerilerinin kazanmaları sağlandı. Fakat bu beceriler iki haftalık kurs sürecinde kalmamalı, çocuklar yüzmeyi spor haline getirerek devam etmeliler” dedi.

İkinci dönem de Pazartesi başlıyor

Otel yetkilileri, ilk dönemin başarıyla sona erdiğini ifade ettiler. İkinci döneminde bu Pazartesi günü başlayacağını kaydeden yetkililer, yine ikinci dönem sonunda da kursiyerlere sertifika verileceğini belirttiler. (Kocatepe)