Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB’de mobil kısırlaştırma noktası oluşturulacak

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,
OSB’de mobil kısırlaştırma noktası oluşturulacak

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (AFHAYKO) Yönetimini makamında kabul etti
AFHAYKO Başkanı Ramazan Keskin başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri; Nuray Çetin, İbrahim Uğur ve Mehmet Can Çelik katıldı. Sokak hayvanlarının korunmasına yönelik çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, dernek çalışmaları hakkında bilgi veren AFHAYKO Başkanı Keskin, Afyonkarahisar Belediyesi’nin sokak hayvanlarının kısırlaştırılması noktasında çok etkin bir çalışma yürüttüğünü söyledi.
Köpek yoğunluğunun fazla olduğu Organize Sanayi Bölgesi’nde mobil kısırlaştırma noktası oluşturulacağını açıklayan Başkan Keskin, Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliği halinde ortak projeler hazırlamak istediklerini ifade etti. Ziyaretleri nedeniyle Afyonkarahisar Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (AFHAYKO) Yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Belediye olarak sokak hayvanlarının korunmasına yönelik birçok önemli çalışmaya imza attıklarını kaydetti.