Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OSB’ler şehrin belkemiği” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“OSB’ler şehrin belkemiği”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret etti

“ÜRÜN, SORUNLARLA
YAKINDAN İLGİLENİYOR”
Ziyarette konuşan OSB Başkanı Bekir Yeşilay, Halil Ürün’ün milletvekili olduğundan itibaren OSB’ye sık sık ziyaret ettiğini belirterek, bundan memnuniyet duyduklarını söyledi. Ürün’ün Afyonkarahisar sanayicileri, iş adamları ve çalışanların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Yeşilay, “Sayın milletvekilimizin organize sanayi bölgesinin sorunlarıyla ilgilenmesi bizi mutlu ediyor. Yapılan çalışmalar ve planlanan çalışmalar ile ilgili kendisine bilgiler aktarıyoruz. Son dönemde OSB içerisinde bulunan vor istasyonunun kaldırılması ve yapılması planlanan endüstri meslek lisesi için bizlere destek veriyor” diye konuştu.
“VOR İSTASYONU KALDIRILACAK”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün de OSB’de bulunan vor istasyonun kaldırılması ile ortaya çıkacak araziye sanayideki ara elaman ihtiyacının giderilmesi adına açılacak bir meslek lisesinin kent sanayisine müspet katkı yapacağını söyledi.
Ürün, “Vor istasyonunun bulunduğu alanın değiştirilmesi konusunda zaten kamuoyu oluşmuştur. Bizler de ilgili bakanlarımızla temasa geçerek bu işlemlerin hızlanmasını istiyoruz. Bu alana yapılacak teknopark ile üniversitemiz ve organize sanayi bölgemiz arasındaki ilişkiler daha da gelişecek. Üniversitemiz ve organize sanayi bölgesi yönetimi bu konuya oldukça sıcak bakıyor. Yakın zamanda olumlu gelişmeler yaşanacağına inanıyoruz.”
“SIKINTI VE
TALEPLERİ
İLETİYORUZ”
Organize sanayi bölgelerinin şehirlerin bel kemiği olduğunu da kaydeden Ürün, “2011 yılından itibaren Organize sanayimize yapılan yatırımları yakından görme fırsatı bulduk. Bizler sanayicilerimizin, işçilerimizin, iş adamlarımızın sıkıntı ve taleplerini hükümete iletme konusunda köprü vazifesi görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Yeşilay ve Ürün’ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı Erkan Karaağaçlıoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Celalettin Mühsürler, Tahsin Oğuz, İrfan Mutluer ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)