Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OSB’ye kreş yapmayı planlıyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, OSB’ye kreş yapmak istediklerini belirtti. Uluçay, “OSB yapacağımız kreş projemiz geleceğimizin teminatları çocuklarımıza, anne ve babalarına güven sağlayacak.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Organize Sanayi Bölgesine (OSB) kreş yapmayı planladıklarını açıkladı.

Başkan Adayı Uluçay, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Annelerin evlatlarını güvenilir bir ortamda eğitim görmesi ile birlikte yaşam kalitelerini güçlendirip hayatlarını kolaylaştırmak istiyoruz. Hanım kardeşlerimizin en önemli önceliği evlatları. Bu noktada hem iş hayatlarında aktif olup hem de çocuklarına gerekli ilgiyi göstermek isteyen hanım kardeşlerimiz için Organize Sanayi Bölgesine kreş yapacağız. Bu sayede hem anneler hem de babalar çocukları için endişelenmeden Afyonkarahisar Belediyesi güvencesi ile hayatlarına devam edebilecek. Yeni yapacağımız kreş, çalışan anne babalara güven sağlayacak ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almalarına katkı sağlayacak. Projemiz, geleceğimizin teminatları olan çocuklarımıza anne ve babalarına hayırlı uğurlu olsun.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti