Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ötekileştiren, ayrıştıran zihniyetleri reddediyoruz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı Kurban bayramının ikinci gününde bayramlaşma programı düzenledi.

İl Binasında düzenlenen bayramlaşma programına Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, 20. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Osman Hazer, İl Yönetimi, İlçe Başkanları ve teşkilat mensupları katılım gösterdi.

“BAYRAMLAR GÜZELLİKLERİN PAYLAŞILMASINA VESİLEDİR”

İl Başkanı Beytullah Karataş bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; “Mübarek Kurban Bayramının bütün teşkilat mensuplarımıza, hemşehrilerimize, milletimize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini Cenabı Hak’tan diliyorum. Kurban, Allah’a ubudiyet ve teslimiyet ile birlikte bütün mahlukata şefkat ve merhametin simgesidir. Kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma ve yakınlaşma günü olan Kurban Bayramı’nın birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza anlayışla yaklaşmamız, birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamızın yanında adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hakim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum.Saadet Partisi olarak görüşü, düşüncesi ne olursa olsun kendinden olmayanı ötekileştiren, ayrıştıran, düşmanlaştıran zihniyetleri reddediyoruz. Ülkemizde yaşayan tüm insanımızı kucaklayan, birleştiren; sevgi ve saygıyı hakim kılmayı esas alan anlayışa her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya devam edeceğiz. Hep beraber idrak ettiğimiz bu mübarek bayram günlerinin ülkemizin her bir ferdi ile birlikte İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Unutmamalıyız ki bayramlar, güzelliklerin paylaşılmasına vesiledir. Sevgimizi, saygımızı ve muhabbetimizi paylaşmak temennisiyle Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı heyetler halinde siyasi partilerle de bayramlaştıktan sonra bayramlaşma programı nihayete erdi. >> Mehmet ALADAĞ’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti