Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oteller, Bayram hazırlığına başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Oteller, Bayram hazırlığına başladı

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Afyonkarahisar’daki termal oteller bayram hazırlıklarına başladı. Ramazan’ın ilk günleri dolayısıyla sakin olan termal otellerde, bayrama doğru yoğunluğun artması bekleniyor

Afyonkarahisar’daki termal oteller, Ramazan Bayramı hazırlıklarına şimdiden başladı. Kentteki 5 yıldızlı otellerde, Ramazan ayı içinde animasyonlar ve özel Ramazan yemekleri sunulurken, Bayram için de programlar netleşmeye başladı. Oruçoğlu Termal Otel’de Leman Sam 31 Ağustos’ta konser verecek. İkbal Termal Otel’de ise Bayram’da 5 gün boyunca fasıl verilirken, gala gecesinde Müşerref Akay sahneye çıkacak. Korel Termal Otel de Bayram’a hızlı bir şekilde hazırlanıyor, ancak program henüz belirlenmedi.
Ramazan’da termal otellerin durumuyla ilgili bilgi veren İkbal Termal Otel Müdürü Orhan Kuş, bu aylarda iç piyasaya yönelik hizmet verdiklerini söyledi. Kuş, bayramda herkesi termale beklediklerini kaydetti. Öte yandan Afyonkarahisar Termal Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ATTİD) Başkanı Ali Acar, şu an için otellerdeki doluluk oranlarının düşük olduğunu belirtti. Acar, Ramazan aylarında yüzde 10-15’lik dolulukla otellerin hizmet verdiğini kaydetti. Acar,“Türkiye’de Ramazan ayını ibadetle geçiren insanlar var. Bazı oteller ramazan aktivitesi uygulayarak doluluk oranlarını yükseltebiliyorlar ki, bunlar sahil oteli. Eğer biz termal oteller olarak Ramazan aylarında dini aktiviteleri artırırsak Ramazan’a yönelik programlar yaparsak, doluluk oranımız en az yüzde 50’ye çıkacağına inanıyorum.” dedi.
Afyonkarahisar’daki otellerin Ramazan ayında daha çok tamirat işleri ile uğraştığını ileten Acar, şöyle konuştu: “Ramazan ayına buradaki oteller eksikliklerini tamamlayarak hazırlanıyorlar. Bakım onarım olarak bayrama hazır olarak giriyorlar. Zaten termal otellerin buradaki hatası şu: Ramazan ayını sanki tamir ayı olarak görüyorlar. Bu olduğu için, bakım ayı olarak gördükleri için, yeteri kadar misafiri çekemiyorlar. Bakım aylarımızı daha başka boş zamanlara alırsak inşallah daha iyi olur diye düşünüyorum.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti