Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oteller doldu, taştı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Oteller doldu, taştı

Termal yatırımlarla dikkat çeken Afyonkarahisar’da Kurban Bayramı’nın ikinci günü renkli geçti. Termal otellerde sahne alan sanatçılar, izleyenlerin felekten bir gece çalmasını sağladılar. Oruçoğlu Termal Otel’de konser veren Nadide Sultan, Türk erkeklerinin kadınlarda aradığı özelliği, ilginç bir şekilde anlattı

Kurban Bayramı’nın ikinci günü, Afyonkarahisar’daki termal otellerde verilen konserlerle şenlendi. Oruçoğlu Termal Otel’de Nadide Sultan, bir termal Otel’de Mustafa Keser, bir başkaTermal Otel’de ise Hüner Coşkuner, sevenleri ile buluştu.
Oruçoğlu Termal Otel’deki konseri sırasında, kilo verdiğini ve bu durumdan memnun olduğunu belirten Nadide Sultan, “Hanımlar beğeniyor ama erkekler beni sevmiyor. Öyledir ya, Türk erkeği biraz etli-butlu hanımları sever. Derler ya hanımlar, hanımlara güzel görünmek isterler, öyle bir durum vardır” dedi. Yeşil uzun ve derin dekolteli kıyafetiyle dikkat çeken Nadide Sultan, kendi albümlerindeki şarkıların yanı sıra popüler şarkıları da seslendirdi. Nadide Sultan, Seyhan Turan adlı bir izleyicisinin de doğumgününü kutladı.
Bir Termal Otel’de sahne alan Mustafa Keser, anlattığı hikayelerle izleyenleri güldürürken, bir başkaTermal Otel’de konser veren Hüner Coşkuner de proggramına eşlik eden hayranıyla karşılıklı oynadı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti