Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oteller, İstişare Toplantısı’na hazır – Kocatepe Gazetesi

AK Parti’nin geleneksel hale
Oteller, İstişare Toplantısı'na hazır

AK Parti’nin geleneksel hale getirdiği ve 26’ncısını düzenleyeceği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 6-7-8 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı olarak bu toplantıya başkanlık edecek. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu’nun tüm üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki tüm AK Parti Milletvekilleri katılacak.
KAPASİTENİN ÜZERİNDE HİZMET
NG Afyon Otel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantı dolayısıyla Budan Termal, Çakmak MÇG, Akrones, İkbal, Korel, Oruçoğlu, Garden Kale otellerinden de yer alındı. Konuşmaların ve görüşmelerin yapılacağı NG Afyon Otel’de AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dolayısıyla 600’ü aşkın personelin görevlendirileceği kaydedildi. NG Afyon Otel’de kapasitenin 2 katı kadar yemek çıkarılacağı belirtildi.
GÜNDEMDE ÖNEMLİ KONULAR
Öte yandan 26’ncı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Türkiye ve AK Parti’nin bundan sonraki yol haritası için büyük önem taşıyor. Toplantıda öncelikle Ekim ayının sonunda yapılması planlanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Seçimi’nin ele alınacağı belirtildi. Referandumda halk oyuyla geçen düzenlemelerle ilgili çıkarılacak Uyum Yasaları, 2019’daki seçimler, Milli Eğitim Sistemi’ndeki değişiklikler, savunma sanayi, ağır sanayi ve dış politika başlıklarının da İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda gündeme gelmesi bekleniyor. >> Murat ARISOY’un Özel Haberi