Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öykü Gürman Trabzonlu Mu?

Öykü Gürman, Türk pop ve flamenko şarkıcısı, oyuncudur

Öykü Gürman, Türk pop

Öykü Gürman, 2007 yılında ikiz kardeşi Berk ile birlikte Öykü ve Berk adlı grubu kurmuşlardır. Grup, 2010 yılında sona ermiştir.

GÜRMAN, “EVLERİNİN ÖNÜ BOYALI DİREK” ŞARKISIYLA TANINDI

Öykü Gürman, Akdeniz ve Arap müziğini harmanlayarak müzik yapan sanatçıdır. İkiz kardeşi Berk ile birlikte internet uygulamasına yükledikleri videoda seslendirdikleri “Evlerinin Önü Boyalı Direk” şarkısı ile tanınmışlardır. Bu video Mayıs 2008 itibarı ile 10 milyon 800 bin kez izlenmiştir. Albüm yaptıktan sonra çektikleri klipleri de 6 milyon 850 bin kez izlenmiştir. Ancak videoları Ağustos 2008 yılında kaldırılmıştır. İlk albümleri olan Kısmet’te toplam 10 şarkı vardır. Berk’in imzasını taşıyan şarkıların yanı sıra türküleri de flamenco ile birlikte harmanlayıp albüme koymuşlardır. Bu çıkışlarının ardından, TRT 1 ekranlarında “Boyalı Direk” adlı müzik ve sohbet programının sunuculuğunu üstlenmişlerdir.

ÖYKÜ VE BERK GURUBU 2010 YILINDA SONLANDIRILDI

Öykü Gürman, kardeşi Berk ile kurdukları Öykü ve Berk grubunu 2010 yılında sonlandırmıştır. İki kardeş de yollarına tek devam etme kararı almışlardır. 4 Ağustos 2015 tarihinde Yavuz Bingöl ile evlenen Öykü Gürman, 15 Nisan 2016 tarihinde boşandı. 20 Ekim 2023 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Fatih İçmeli ile evlendi. 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Öykü Gürman, alen Trabzon’un Of ilçesindedir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti