Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek Afyon AVM’de Sıfır Atık projesi başladı

Proje uygulamalarını yerinde inceleyen
Özdilek Afyon AVM’de Sıfır Atık projesi başladı

Proje uygulamalarını yerinde inceleyen Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Mustafa Oruç emeği geçen herkese teşekkür ederek çevre duyarlılığının her birey ve kurum için birer sorumluluk olduğunu belirtti. Oruç, “Atıkların milli gelire dönüştürülmesi açısından da büyük önem taşıyan bu projeye milli bir görev olarak bakılmalı ve kaynakların verimli kullanılması için herkes bu sorumluluğu taşımalı.” dedi.
“PERSONEL VE YÖNETİCİLERE  EĞİTİM VERİLDİ”
Özdilek Afyonkarahisar AVM İşletme Müdürü Nihat Günsel, “Daha yeşil ve daha temiz bir dünya için atıkların geri dönüştürülmesini öngören Sıfır Atık Projesi, Özdilek Afyonkarahisar AVM’de uygulanıyor.  İşletme içinde ve dışında farklı noktalara atık kutuları konumlandırıldı. İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için büyük önem taşıyan proje kapsamında Özdilek Afyonkarahisar AVM’de atık toplama alanları oluşturuldu. Proje uygulanmaya başlamadan önce Özdilek Afyonkarahisar AVM personel ve yöneticilerine konuyla ilgili eğitimler verilerek farkındalık oluşturuldu. Kültürel değerlere her zaman sahip çıkan Özdilek AVM, çevre duyarlılığı konusunda da hassas davranarak Sıfır Atık Projesi’ni hızlı bir şekilde hayata geçirdi.” dedi.
Günsel, büyük bir sorumluluk bilinciyle projeyi uygulamaya başladıklarını belirterek, “Özdilek AVM, milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıkmaktadır. Çevre konusundaki hassasiyetimizi bu projeyi uygulayarak somutlaştırdık. İşletmemizin içinde ve dışında atık kutuları konumlandırdık ve üzerlerine uyarıcı görseller astık. Personel ve yöneticilerimize de eğitimler vererek proje detaylarını anlattık. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri de bu süreçte bizlere destek oldu. Böyle bir projeyi uygulamak bizim için gurur verici.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti