Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek Akademi kurum içi eğitimlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Özdilek AVM’den yapılan
Özdilek Akademi kurum içi eğitimlerine devam ediyor

Afyonkarahisar Özdilek AVM’den yapılan açıklamada, sektörün gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra kurum içi eğitime de destek verme vizyonuyla hareket eden Özdilek’in, 8.000’i aşkın çalışanın, 1 yıl boyunca önceden belirlenen tarihlerde ve 11 farklı lokasyonda gerçekleştireceği eğitimle sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığı kaydedildi.
Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören önderliğinde “Süpermen Türk Olsaydı” konulu eğitim semineri programında, katılımcılar kişisel gelişimden çok toplumsal gelişime davet ediliyor. Eğitimde, içten, sakin ve bilge girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurgulayan İzgören; topluma nasıl daha yararlı olabileceklerini, yaşanmış hikayeler eşliğinde katılımcılara sunuyor. Anlattığı gerçek hikayelerle katılımcıların yüzünde tebessüm bırakmayı amaçlayan İzgören, tüm bildiklerimizin aslında başkalarından öğrendiğimiz hikayeler olduğunun altını da çiziyor.
23 Ocak Çarşamba günü Özdilek Afyonkarahisar AVM personeli ile bir araya gelen Ahmet Şerif İzgören, personel motivasyonu ve toplumsal yaşama dair anekdotları ile keyifli bir seminer gerçekleştirdi. 6 Şubat Çarşamba günü seminerin ikinci oturumu yapılacak. Kurum içi eğitimlerine 2019 yılı boyunca devam edecek Özdilek Akademi, farklı eğitimler için de çalışmalarını sürdürüyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti