Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Özdilek durağı kamuoyunu yanlış yönlendiriyor”

“Özdilek durağı kamuoyunu yanlış yönlendiriyor”
"Özdilek durağı kamuoyunu yanlış yönlendiriyor"

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ve beraberindeki durak başkanlarını makamında kabul etti. Ziyartte konuşan Oda Başkanı Ülker, Özdilek durağının kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini söyledi

“Başkanımız sorunları
yakından takip ediyor”
Ziyarette Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Başkan Çoban’a minibüsçü esnafına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.Göreve geldiği günden bu yana Başkan Çoban’ın minibüsçü esnafının yanında olduğunu dile getiren Mevlüt Ülker, “Başkanımız esnafın her türlü sorununu yakından takip ediyor” diye konuştu.
“Gerçeği yansıtmıyor”
Mevlüt Ülker ayrıca Özdilek durağının kamuoyunu yanlış yönlendirdiğini, bu durak ile ilgili şimdiye kadar 5-6 kez güzergah değişikliği yapıldığını, geçmiş dönemlerde de şimdi de her durakla ilgili düzenleme yapılabileceğini, Özdilek durak sahiplerinin sanki taşıma ücreti ile ilgili olarak güzergah değişikliği yapıldığı söyleminin gerçeği yansıtmadığını odada yapılan toplantıda Özdilek durak başkanının “zammı geçirin, hiç kimse uygulamasa bile biz uygulayacağız” dediğini söyledi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ve beraberindeki durak başkanlarına teşekkür etti. (Kocatepe)