Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özdilek, Öğretmenler Günü’nü unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi,
Özdilek, Öğretmenler Günü’nü unutmadı

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, özel gün ve haftalarda gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar’da görev yapan öğretmenler Özdilek Afyonkarahisar AVM’de bir araya geldi. Özdilek AVM’nin davetine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, müdür yardımcıları ve şube müdürleri de katıldı.
Özdilek Afyonkarahisar AVM, kutsal bir görevi icra eden Öğretmenleri Safahat Lokantası’nda ağırladı. Bir birey yetiştirmenin sorumluluğunu alarak toplumsal açıdan çok önemli bir görevi yürüten Öğretmenler, Özdilek AfyonkarahisarAVM’de öğle yemeği yedi. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı organizasyonda öğretmenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.
Öğretmenler, böyle bir günde unutulmadıklarını hissederek Özdilek Afyonkarahisar AVM’den mutlu ayrıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, böylesine güzel bir organizasyon ile her yıl eğitimcileri bir araya getirdiği için Özdilek Afyonkarahisar AVM’ye teşekkür etti.
SEKTÖRÜN ÖNCÜ FİRMASI ÖZDİLEK
Sektörün öncü firması Özdilek Afyonkarahisar AVM, bu organizasyon ile öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Yemek organizasyonunun ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Öğretmenlere Özdilek havlusu hediye edildi. İşletme Müdürü Nihat Günsel; “Toplumun ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük payı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, hayatın her anında Özdilek ailesi olarak eğitimin ve eğitimcinin yanında olduğumuzu hatırlatıyoruz. Davetimize katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, onların nezdinde tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyoruz” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti